PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ekim 2010 #1 2011 Kürklü Çizme Modelleri kürklü çizme kürklü çizmeler çizme modelleri 2011 fiyatları 2011 modelleri ve fiyatları Kürklü çizmelerin soğuklarda çok sıcak tutacağına eminim ama hiç benim tarzım değil o yüzden ben pek beğenmedim melekler bakalım sizler ne düşüneceksiniz
kürklü çizme kürklü çizmeler çizme modelleri 2011 fiyatları 2011 modelleri ve fiyatları Kürklü çizmelerin soğuklarda çok sıcak tutacağına eminim ama hiç benim tarzım değil o yüzden ben pek beğenmedim melekler bakalım sizler ne düşüneceksiniz
tuqqce Daimi Üye Üye 12 Ekim 2010 #2 Eğer ayaklarımı üşütmezse seve seve giyerim çünkü kansız olduğum için kışın ayaklarım donuyor
$ul€ Yeni Üye Üye 12 Ekim 2010 #4 ben bunu beğendim netten bi sitede ama fiyatı delü 😀 fiyatı gördükten sonra çizmeye bi daha baktım aaaaa çok çirkin 😀
ben bunu beğendim netten bi sitede ama fiyatı delü 😀 fiyatı gördükten sonra çizmeye bi daha baktım aaaaa çok çirkin 😀
ilkimsu Yeni Üye Üye 12 Ekim 2010 #5 ay ben bunlardan almaya karar verdim 😀 cok güzeller 😀 ugg bir bunlar iki 😀
PaSikA Yeni Üye Üye 12 Ekim 2010 #6 $ul€' Alıntı: ben bunu beğendim netten bi sitede ama fiyatı delü 😀 fiyatı gördükten sonra çizmeye bi daha baktım aaaaa çok çirkin 😀 Genişletmek için tıkla ... ben en başta beğenmedim demiştim değilmi
$ul€' Alıntı: ben bunu beğendim netten bi sitede ama fiyatı delü 😀 fiyatı gördükten sonra çizmeye bi daha baktım aaaaa çok çirkin 😀 Genişletmek için tıkla ... ben en başta beğenmedim demiştim değilmi
HaYaL Daimi Üye Üye 12 Ekim 2010 #7 Gerçek kürkseler eğer zaten giymem kürkleri için hayvanların öldürülmesine karşıyım fakat imitasyonsa bazıları hoş olabilir.
Gerçek kürkseler eğer zaten giymem kürkleri için hayvanların öldürülmesine karşıyım fakat imitasyonsa bazıları hoş olabilir.