M Misafir Forum Okuru 21 Mayıs 2011 #1 2011 karamel saç rengi modelleri Ad karamel saç rengi tonları 2011 saç rengi modası karamel renkleri 2011 renkleri 2011 saç rengi, karamal saç rengi, tonları, modelleri, modası hakkında herşey burada arkadaşlar. Kartamel saç rengi tonlarının, 2011 trendlerini bu yazımızda sizlerin gözü önüne setiyoruz Melek'lerim🙂
Ad karamel saç rengi tonları 2011 saç rengi modası karamel renkleri 2011 renkleri 2011 saç rengi, karamal saç rengi, tonları, modelleri, modası hakkında herşey burada arkadaşlar. Kartamel saç rengi tonlarının, 2011 trendlerini bu yazımızda sizlerin gözü önüne setiyoruz Melek'lerim🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 21 Mayıs 2011 #2 bende saçımı boyayacam ama karamel ve bal köpüğü arasında kaldım bal köpüğünü görüyom onu istiyom karameli görüyom karameli istiyom bu gidişile saçımın yarısını bal köpüğü yarısınıda karamel yaptıracam off offf
bende saçımı boyayacam ama karamel ve bal köpüğü arasında kaldım bal köpüğünü görüyom onu istiyom karameli görüyom karameli istiyom bu gidişile saçımın yarısını bal köpüğü yarısınıda karamel yaptıracam off offf
tavuk_kavurma Yeni Üye Üye 24 Mayıs 2011 #5 benimde saçımın boyanma zamanı geldi sonraki renk güzelmiş.. benimki ne renk şuan anlamadım sürekli değişio
benimde saçımın boyanma zamanı geldi sonraki renk güzelmiş.. benimki ne renk şuan anlamadım sürekli değişio