tuqqce Daimi Üye Üye 14 Aralık 2010 #41 HaYaL' Alıntı: Elbette güzel tatlım yaa kesinlikle topuz yaptırmam hatta dediğin gibi postişle daha çok uzatabilirsin Turuvalı Helen'in saçları gibi.Valla gözümde seni canlandırıyorum da o halde bence fevkaladenin fevkinde yani.🙂 Genişletmek için tıkla ... Böceğimmm 😀 Postişle uzatmak istiyorum bende çok mu yapmacık olurum 😕 Topuz basit kalır diye düşünüyorumm
HaYaL' Alıntı: Elbette güzel tatlım yaa kesinlikle topuz yaptırmam hatta dediğin gibi postişle daha çok uzatabilirsin Turuvalı Helen'in saçları gibi.Valla gözümde seni canlandırıyorum da o halde bence fevkaladenin fevkinde yani.🙂 Genişletmek için tıkla ... Böceğimmm 😀 Postişle uzatmak istiyorum bende çok mu yapmacık olurum 😕 Topuz basit kalır diye düşünüyorumm
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Aralık 2010 #42 Sanmıyorum tatlım bi kere evleniyosun her şey istediğin gibi olsun.🙂Benim düğünümde de topuz yaptırmadım ben açık bıraktım gayet de güzeldi.🙂
Sanmıyorum tatlım bi kere evleniyosun her şey istediğin gibi olsun.🙂Benim düğünümde de topuz yaptırmadım ben açık bıraktım gayet de güzeldi.🙂
tuqqce Daimi Üye Üye 14 Aralık 2010 #43 HaYaL' Alıntı: Sanmıyorum tatlım bi kere evleniyosun her şey istediğin gibi olsun.🙂Benim düğünümde de topuz yaptırmadım ben açık bıraktım gayet de güzeldi.🙂 Genişletmek için tıkla ... Değil mi basit durmaz yani 🙂 Farklı olur muyum acaba 😀 Farklı olmak çabası içindeyim
HaYaL' Alıntı: Sanmıyorum tatlım bi kere evleniyosun her şey istediğin gibi olsun.🙂Benim düğünümde de topuz yaptırmadım ben açık bıraktım gayet de güzeldi.🙂 Genişletmek için tıkla ... Değil mi basit durmaz yani 🙂 Farklı olur muyum acaba 😀 Farklı olmak çabası içindeyim
HaYaL Daimi Üye Üye 14 Aralık 2010 #44 tuqqce' Alıntı: Değil mi basit durmaz yani 🙂 Farklı olur muyum acaba 😀 Farklı olmak çabası içindeyim Genişletmek için tıkla ... Evet evet kesinlikle çiçeğimm 🙂 :salıncak:
tuqqce' Alıntı: Değil mi basit durmaz yani 🙂 Farklı olur muyum acaba 😀 Farklı olmak çabası içindeyim Genişletmek için tıkla ... Evet evet kesinlikle çiçeğimm 🙂 :salıncak:
tuqqce Daimi Üye Üye 12 Ocak 2011 #45 Kızlarrrrrrr.............Sizce benim gelinliğim için bu ayakkabı nasıl?Ama biraz daha kısa topuklusunu düşünün 🙂
Kızlarrrrrrr.............Sizce benim gelinliğim için bu ayakkabı nasıl?Ama biraz daha kısa topuklusunu düşünün 🙂