ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Şubat 2011 #1 2011 Düğün, Nişan Davetiyeleri davetiye örnekleri düğün davetiyeleri ilginç davetiyeler nişan davetiyeleri davetiye 2011 Davetiyeleri.. Melekler Mekanında Sergiye Çıkıyor 🙂 Evlenecek bayanlar bunları görmeden karar vermeyin biribirinden ilginç, farklı ve güzel modelleri sizler için topladım. Unutmayalım biz kadınlar herşeyin en güzelini hakediyoruz. 🙂 😀 bunu çok beğendim.. çok şık olmuş bence.. farklı bir hava.. vee asıl bomba modelimiz yapmış yine yapacağını bizim hanımlar ve bakın şimdi davetiyedeki abartıya🙂🙂 * * * dantel örmüş resmen ya düşünsene yüzlerce kişiye tek tek örüp dağıttığını 😀
davetiye örnekleri düğün davetiyeleri ilginç davetiyeler nişan davetiyeleri davetiye 2011 Davetiyeleri.. Melekler Mekanında Sergiye Çıkıyor 🙂 Evlenecek bayanlar bunları görmeden karar vermeyin biribirinden ilginç, farklı ve güzel modelleri sizler için topladım. Unutmayalım biz kadınlar herşeyin en güzelini hakediyoruz. 🙂 😀 bunu çok beğendim.. çok şık olmuş bence.. farklı bir hava.. vee asıl bomba modelimiz yapmış yine yapacağını bizim hanımlar ve bakın şimdi davetiyedeki abartıya🙂🙂 * * * dantel örmüş resmen ya düşünsene yüzlerce kişiye tek tek örüp dağıttığını 😀
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 4 Şubat 2011 #4 KeLeBeK's' Alıntı: ben bunu istiyorum peki o yanındaki gülüde veriyorlarmı?😀 Genişletmek için tıkla ... sana özel veriyorlarmış🙂
KeLeBeK's' Alıntı: ben bunu istiyorum peki o yanındaki gülüde veriyorlarmı?😀 Genişletmek için tıkla ... sana özel veriyorlarmış🙂
eLit's Yeni Üye Üye 4 Şubat 2011 #5 ben bunu istiyorum 😀 bide rengarenk olanları çok begendim 😀 emegine saglık cnm
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 6 Şubat 2011 #10 *Gizemli Kıs*' Alıntı: Bu çok değişik bir model oldukçada masraflıya benziyor 😀 Genişletmek için tıkla ... Ben bundan istesem herhalde herif beni almaktan vazgeçer.. o yüzden ben hiç sesimi çıkarmayayım😀
*Gizemli Kıs*' Alıntı: Bu çok değişik bir model oldukçada masraflıya benziyor 😀 Genişletmek için tıkla ... Ben bundan istesem herhalde herif beni almaktan vazgeçer.. o yüzden ben hiç sesimi çıkarmayayım😀