K Kayıtsız Üye Forum Okuru 5 Mart 2011 #11 merhaba, sitenizdeki bindallı modellerini çok beğendim ben 11 haziran da evleneceğim beğendiğim bindallıyı kiralama şansım var mı cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler..
merhaba, sitenizdeki bindallı modellerini çok beğendim ben 11 haziran da evleneceğim beğendiğim bindallıyı kiralama şansım var mı cevaplarsanız çok sevinirim teşekkürler..
bettt Yeni Üye Üye 5 Mart 2011 #12 bindallı deyince benim aklıma kırmızı rengi geliyor. Bunlar güzel kostumler ama bi bindallı değil bence 😀 daha farklı olmalıı daha farklııııııı 🙂 ama paylaşımın için teşekkürler, yinede çok güzel modeller.🙂
bindallı deyince benim aklıma kırmızı rengi geliyor. Bunlar güzel kostumler ama bi bindallı değil bence 😀 daha farklı olmalıı daha farklııııııı 🙂 ama paylaşımın için teşekkürler, yinede çok güzel modeller.🙂
K kalelisarışın Yeni Üye Üye 19 Nisan 2011 #15 bu bındallı fırmasıının numarasını yada ıletısım kurabılecegım bırılerı varmı? yardımcı olursanız sevınırm. Son düzenleme: 19 Nisan 2011
bu bındallı fırmasıının numarasını yada ıletısım kurabılecegım bırılerı varmı? yardımcı olursanız sevınırm.
yasemin asu Yeni Üye Üye 23 Nisan 2011 #16 bizim yörenn kıyaftleri bunlarr çok severim emeğine sğlık cnm
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 10 Haziran 2011 #17 bu güzel bindallıları nerede bulabilirim Lütfen bilgi verin...lütfen çok az zamanım var...ve bunlar çok güzeller...nerede bulabileceğim konusunda yardım istiyorum
bu güzel bindallıları nerede bulabilirim Lütfen bilgi verin...lütfen çok az zamanım var...ve bunlar çok güzeller...nerede bulabileceğim konusunda yardım istiyorum
F fly Yeni Üye Üye 20 Haziran 2011 #18 bunlar nerede satılıyor. resimlere bakmak iyi güzelde. nereden alabılırız? çok acil cevap verebilen birisi varsa çok sevinirim...
bunlar nerede satılıyor. resimlere bakmak iyi güzelde. nereden alabılırız? çok acil cevap verebilen birisi varsa çok sevinirim...