K Kayıtsız Üye Forum Okuru 11 Ocak 2012 #31 arkadaşlar bölümlerin puanlarınıda yazabilecek birileri varmı tşk ederim
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 14 Ocak 2012 #32 adletsizlik bu yaaa btnn kaliteli meslekler tm ve sayısal bölümdee sankii biz pinekliyoruzzz
H harputlumerve@hotmail.com Forum Okuru 18 Ocak 2012 #33 ..mervee.' Alıntı: ya ben sözel okuyorum lise sonum hemşirelik okuyamam dimi Genişletmek için tıkla ... aslında okuyabilirsin yeter ki iste ayrıca kendine şimdiden başka meslekleri yakıştırmaya başla olumsuz sonuçlar alabilirsin
..mervee.' Alıntı: ya ben sözel okuyorum lise sonum hemşirelik okuyamam dimi Genişletmek için tıkla ... aslında okuyabilirsin yeter ki iste ayrıca kendine şimdiden başka meslekleri yakıştırmaya başla olumsuz sonuçlar alabilirsin
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 27 Ocak 2012 #36 ben eşitağırlıkçıyım sözelden tercih yapamaz mıyım? Sinema ve televizyon okumak istiyorumm
S sewiyorum seni Forum Okuru 31 Ocak 2012 #37 okursun tatlım artık kat sayı yok ama sayısal dersleri iyi yapman gerekiyor
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Şubat 2012 #38 Hukuk bölumunu ea puanına alan zihniyetin sayesinde sözel öğrenciler ne durumda !!
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 6 Şubat 2012 #39 sözel sözel zeka çok farklı bence insanlar hangi gözle bakarsa baksın aslında ülkemizde sözele harcanan emek az
sözel sözel zeka çok farklı bence insanlar hangi gözle bakarsa baksın aslında ülkemizde sözele harcanan emek az
B bsa Forum Okuru 8 Şubat 2012 #40 ben liseyi bitirene kadar umarım daha iyi mesekler eklenir sözel bölümüne.