ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Mart 2011 #1 2011-2012 gelinlik modelleri gelinlikler gelinlik 2011 2012 gelinlik modelleri 2012 modelleri Gelinlikler genç kızların hayelleri.Süslü, kabarık,saten yada nice sayamadığımız modeller bulunmakta.Her modelini de beğenen genç kızlarımız bulunmakta.Çünkü o kadar güzellerki zaten beğenmemek imkansız
gelinlikler gelinlik 2011 2012 gelinlik modelleri 2012 modelleri Gelinlikler genç kızların hayelleri.Süslü, kabarık,saten yada nice sayamadığımız modeller bulunmakta.Her modelini de beğenen genç kızlarımız bulunmakta.Çünkü o kadar güzellerki zaten beğenmemek imkansız
nese355 Aktif Üye Üye 16 Mart 2011 #3 hepside çok güzel. her genç kızımızın rüyasıııııı.allah her kıza hayırlı kısmetler versinnnn
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 16 Mart 2011 #5 gülkskn' Alıntı: ooyyy ooyyy Allahım banada nasip eder inşallah giymeyi ya Genişletmek için tıkla ... Amin canım inş. en güzelleri senin olur. nese355' Alıntı: hepside çok güzel. her genç kızımızın rüyasıııııı.allah her kıza hayırlı kısmetler versinnnn Genişletmek için tıkla ... İnş. hayırlısı ile nasip eder Rabbim. aysegül87' Alıntı: cok güzelermis bekar kizlarimiz bol bol secsin🙂 Genişletmek için tıkla ... Her genç kızımız tadar bu güzelliği inş. Ayrıca zevkinize hitap edebildimse ne mutlu bana.. Tşk Ederım..
gülkskn' Alıntı: ooyyy ooyyy Allahım banada nasip eder inşallah giymeyi ya Genişletmek için tıkla ... Amin canım inş. en güzelleri senin olur. nese355' Alıntı: hepside çok güzel. her genç kızımızın rüyasıııııı.allah her kıza hayırlı kısmetler versinnnn Genişletmek için tıkla ... İnş. hayırlısı ile nasip eder Rabbim. aysegül87' Alıntı: cok güzelermis bekar kizlarimiz bol bol secsin🙂 Genişletmek için tıkla ... Her genç kızımız tadar bu güzelliği inş. Ayrıca zevkinize hitap edebildimse ne mutlu bana.. Tşk Ederım..
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 16 Mart 2011 #6 gülkskn' Alıntı: ooyyy ooyyy Allahım banada nasip eder inşallah giymeyi ya Genişletmek için tıkla ... inşallah gelin kızıma alacam
gülkskn' Alıntı: ooyyy ooyyy Allahım banada nasip eder inşallah giymeyi ya Genişletmek için tıkla ... inşallah gelin kızıma alacam
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 16 Mart 2011 #7 belenim çok güzeller eminimki sanada çok yakışır eee düğün yaklaşıyo ne de olsa demi ama
EnCey Daimi Üye Üye 16 Mart 2011 #8 Çok güzelmiş inşallah Allah'ım bizim gibi bekarlara nasip eder giymeyi🙂
$ul€ Yeni Üye Üye 16 Mart 2011 #9 aman da aman süpermiş bu beee =)) kaptım gidiyom illaki yolda bir tane de damat bulurum ((( Tosbaam duymasın )))
aman da aman süpermiş bu beee =)) kaptım gidiyom illaki yolda bir tane de damat bulurum ((( Tosbaam duymasın )))