$ul€ Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #1 2011 - 2012 Çocuk Abiye Modelleri çocuk abiyeleri çocuk abiye kıyafetleri 2011 abiye modelleri cocuk abiyeler 2011 abiyeleri Biz hanımlar abiye elbise giymeye bayılırız... Elbette bize bu alışkanlık küçükken annemizden geçmiştir... Modacılarımız bizim minik prenseslerimiz için 2011 - 2012 abiye elbise koleksiyonu hazırlamışlar... Bakalım prenseslerimizin bu yılki abiye elbiseleri nasılmış... --->> Tam şeker yaa
çocuk abiyeleri çocuk abiye kıyafetleri 2011 abiye modelleri cocuk abiyeler 2011 abiyeleri Biz hanımlar abiye elbise giymeye bayılırız... Elbette bize bu alışkanlık küçükken annemizden geçmiştir... Modacılarımız bizim minik prenseslerimiz için 2011 - 2012 abiye elbise koleksiyonu hazırlamışlar... Bakalım prenseslerimizin bu yılki abiye elbiseleri nasılmış... --->> Tam şeker yaa
sılam_nisa Hamiş Melek 18 Şubat 2011 #2 oyyyyy fıstığım bayıldım bu prensese gerçekten büyüklerden farkları yok her çeşit ve her model elbiseleri var baksanıza paylaşım için teşekkürler bidenem
oyyyyy fıstığım bayıldım bu prensese gerçekten büyüklerden farkları yok her çeşit ve her model elbiseleri var baksanıza paylaşım için teşekkürler bidenem
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 19 Şubat 2011 #3 Yerim ben bu şirin şeyleri Allah'ım esirgesin hepsini 😀 Modellerin hiçbirinde ayrım yapamadım hepside bu güzel ve şirin kızlara o kadar çok yakışmışlarki seçemedim açıkcası.Prenses gibi olmuş hepside😀
Yerim ben bu şirin şeyleri Allah'ım esirgesin hepsini 😀 Modellerin hiçbirinde ayrım yapamadım hepside bu güzel ve şirin kızlara o kadar çok yakışmışlarki seçemedim açıkcası.Prenses gibi olmuş hepside😀
zuzumm_ Daimi Üye Üye 19 Şubat 2011 #4 oyyyyyyyyy çok tatlılar çok yakışmış üstündeklier ellerine sağlık cnm
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Şubat 2011 #5 Valla tatlım bu gacılar benden havalı olmuşlar anam neydi onlar öyle ben kıyafetlere bıle bakamadım ki o şirinlere bakmaktan 🙂
Valla tatlım bu gacılar benden havalı olmuşlar anam neydi onlar öyle ben kıyafetlere bıle bakamadım ki o şirinlere bakmaktan 🙂
RefRa Daimi Üye Üye 5 Mart 2011 #8 Allahımm ne bunlar böyle çok tatlılar yaa... Cicileri de pek bi yakışmış 🙂
Cennet-ul Meva Daimi Üye Üye 5 Mart 2011 #9 evett yaaa cok tatlilarrr elbiselerdee cok siriinn cok tatli durmus.😀