handanca Daimi Üye Yönetici 14 Aralık 2009 #21 *MaWi' Alıntı: bendemi doğursam ki bidene daha 2010 da😛iha: Genişletmek için tıkla ... Adminim gülmeyen yaaaaa.... Vatana asker lazım doğurun valla:laugh:
*MaWi' Alıntı: bendemi doğursam ki bidene daha 2010 da😛iha: Genişletmek için tıkla ... Adminim gülmeyen yaaaaa.... Vatana asker lazım doğurun valla:laugh:
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Aralık 2009 #22 Handan zaten bizim athos partos hazırda bide aremisi yaptıkmı Dartanyan için Allah büyük😀
handanca Daimi Üye Yönetici 15 Aralık 2009 #23 *MaWi' Alıntı: Handan zaten bizim athos partos hazırda bide aremisi yaptıkmı Dartanyan için Allah büyük😀 Genişletmek için tıkla ... senin isimlerde çok çağdaşça adminim😀
*MaWi' Alıntı: Handan zaten bizim athos partos hazırda bide aremisi yaptıkmı Dartanyan için Allah büyük😀 Genişletmek için tıkla ... senin isimlerde çok çağdaşça adminim😀
CHATLAK Yeni Üye Üye 29 Aralık 2009 #24 bende istiyorummm 2010 da bebişimin olmasını , anne olmayı................ 2,5 senedir bekleten gelmeyen nazlı bebişim gel artıkkkkkkk 🙁(
bende istiyorummm 2010 da bebişimin olmasını , anne olmayı................ 2,5 senedir bekleten gelmeyen nazlı bebişim gel artıkkkkkkk 🙁(
handanca Daimi Üye Yönetici 29 Aralık 2009 #25 CHATLAK' Alıntı: bende istiyorummm 2010 da bebişimin olmasını , anne olmayı................ 2,5 senedir bekleten gelmeyen nazlı bebişim gel artıkkkkkkk 🙁( Genişletmek için tıkla ... kız olursa nazlı koyarsınız adını🙂
CHATLAK' Alıntı: bende istiyorummm 2010 da bebişimin olmasını , anne olmayı................ 2,5 senedir bekleten gelmeyen nazlı bebişim gel artıkkkkkkk 🙁( Genişletmek için tıkla ... kız olursa nazlı koyarsınız adını🙂
CHATLAK Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #26 inş handancımmm gelsinde kız olursa ne koyarsam koyayım sonuna naz eklicem zaten erkek olursa da ekleyip öcümümü alsam acaba 😀 😀 😀
inş handancımmm gelsinde kız olursa ne koyarsam koyayım sonuna naz eklicem zaten erkek olursa da ekleyip öcümümü alsam acaba 😀 😀 😀
P pretty woman Yeni Üye Üye 30 Aralık 2009 #27 merhaba arkadaşlar bende bende bendeeee istiyorum bebiş
A asenamm Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #28 merhaba arkadaşlar yenı kaltıldım.. bende çok istiyorum.. inşallah olur.. tamamen anne olmaya kıtlendım.. iş vs. bıraktım.. inşallah bu ay gelir.. dua edın.. ne olur..
merhaba arkadaşlar yenı kaltıldım.. bende çok istiyorum.. inşallah olur.. tamamen anne olmaya kıtlendım.. iş vs. bıraktım.. inşallah bu ay gelir.. dua edın.. ne olur..
beren.efe Yeni Üye Üye 3 Ocak 2010 #29 İki aydır bekliyoruz. ama gelmiyor bebeğimiz. İnşaallah 2010 da gelir. Bize ve isteyen herkese...