handanca Daimi Üye Yönetici 14 Aralık 2009 #1 2010'da bebek sahibi olmak isteyenler bebek isteyenler için dua bebek isteyenlerin duası resimleri sahibi olmak isteyenler Valla ilk talep benden. oluncada buraya yazarım.. Anne baba adayı hazır. Kız olursa Çağıl , erkek olursa çağrıbey koyacağım adını...
bebek isteyenler için dua bebek isteyenlerin duası resimleri sahibi olmak isteyenler Valla ilk talep benden. oluncada buraya yazarım.. Anne baba adayı hazır. Kız olursa Çağıl , erkek olursa çağrıbey koyacağım adını...
çatlak Yeni Üye Üye 14 Aralık 2009 #2 valla benim 3 tane ondan almayım ama isteyenlere dua ediyorum herkes tatsın bu mutlulugu ondan yazdım şimdiden kolay gelsin :laugh:
valla benim 3 tane ondan almayım ama isteyenlere dua ediyorum herkes tatsın bu mutlulugu ondan yazdım şimdiden kolay gelsin :laugh:
handanca Daimi Üye Yönetici 14 Aralık 2009 #3 çatlak' Alıntı: valla benim 3 tane ondan almayım ama isteyenlere dua ediyorum herkes tatsın bu mutlulugu ondan yazdım şimdiden kolay gelsin :laugh: Genişletmek için tıkla ... teşekürler güzel dileklerin için..
çatlak' Alıntı: valla benim 3 tane ondan almayım ama isteyenlere dua ediyorum herkes tatsın bu mutlulugu ondan yazdım şimdiden kolay gelsin :laugh: Genişletmek için tıkla ... teşekürler güzel dileklerin için..
LAMİYA Aktif Üye Üye 14 Aralık 2009 #4 ben istiyoruuummm nolur bibakabilirmisinnn bu işler kısmet işi ama merak işte
handanca Daimi Üye Yönetici 14 Aralık 2009 #5 LAMİYA' Alıntı: ben istiyoruuummm nolur bibakabilirmisinnn bu işler kısmet işi ama merak işte Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin emi. Kız burdadamı fal. Şekerim burdan fala bakılmıyor. 😛iha:
LAMİYA' Alıntı: ben istiyoruuummm nolur bibakabilirmisinnn bu işler kısmet işi ama merak işte Genişletmek için tıkla ... Allah iyiliğini versin emi. Kız burdadamı fal. Şekerim burdan fala bakılmıyor. 😛iha:
CaRiZmA Vip Melek Üye 14 Aralık 2009 #6 ben 1,5 yildir istiyorum bu ara askiya aldik az beklesin dedik bazi nedenlerden dolayi ama olsun gelirse hayir demem valla
ben 1,5 yildir istiyorum bu ara askiya aldik az beklesin dedik bazi nedenlerden dolayi ama olsun gelirse hayir demem valla
handanca Daimi Üye Yönetici 14 Aralık 2009 #7 CaRiZmA' Alıntı: ben 1,5 yildir istiyorum bu ara askiya aldik az beklesin dedik bazi nedenlerden dolayi ama olsun gelirse hayir demem valla Genişletmek için tıkla ... :esra:gelsin yaaaa boşver🙂
CaRiZmA' Alıntı: ben 1,5 yildir istiyorum bu ara askiya aldik az beklesin dedik bazi nedenlerden dolayi ama olsun gelirse hayir demem valla Genişletmek için tıkla ... :esra:gelsin yaaaa boşver🙂
Şevvall Yeni Üye Üye 14 Aralık 2009 #9 benim 16 aylık bi kızım var ama umarım isteyen dileyen herkeze bize yaşattığı o minik mucizeyi yaşatır.AMİN
benim 16 aylık bi kızım var ama umarım isteyen dileyen herkeze bize yaşattığı o minik mucizeyi yaşatır.AMİN
handanca Daimi Üye Yönetici 14 Aralık 2009 #10 CaRiZmA' Alıntı: handan abla söyle ozaman acele etsin sinirimi bozmasin sipa Genişletmek için tıkla ... vurayıımmı canısı. Kız adam lazım. İyi davran bak.. 2010 benimkinin en iyi yılı olcak. Sonra ağzından getiririm😛iha:
CaRiZmA' Alıntı: handan abla söyle ozaman acele etsin sinirimi bozmasin sipa Genişletmek için tıkla ... vurayıımmı canısı. Kız adam lazım. İyi davran bak.. 2010 benimkinin en iyi yılı olcak. Sonra ağzından getiririm😛iha: