B bunch Yeni Üye Üye 10 Ocak 2011 #41 ya ben 3. gelinliği çok beğendimm bunları nerden nasıl bulabiliriz yardımcı olun lütfennnnn
B bunch Yeni Üye Üye 10 Ocak 2011 #42 bunu istiyorum ya ama nasıl bulcam yardımcı olunn o kadar ok gel,nlik baktım ama sadece burda 2 tane beğendim nasıl buluruz burdaki gelinlikleri yaaa
bunu istiyorum ya ama nasıl bulcam yardımcı olunn o kadar ok gel,nlik baktım ama sadece burda 2 tane beğendim nasıl buluruz burdaki gelinlikleri yaaa
bettt Yeni Üye Üye 1 Mart 2011 #44 çok güzeller. Allah hayırlısıyla bizlere giydirmeyi nasip eder umarım 🙂 paylaşım için teşekkürler
melekannesi Aktif Üye Üye 26 Aralık 2016 #45 kabarık gelinlik modellerini oldum olası sevmişimdir bende kendi gelinlik modelimde bu tasarımı tercih etmiştim gelinlik dediğin tabi ki tercih meselesi ama şöyle kabarık prensesler gibi olacak🙂)
kabarık gelinlik modellerini oldum olası sevmişimdir bende kendi gelinlik modelimde bu tasarımı tercih etmiştim gelinlik dediğin tabi ki tercih meselesi ama şöyle kabarık prensesler gibi olacak🙂)