2009 Mart-Ağustos Eskiyi Özleyen Üyeler

inşallah canım beniiimmm inşallah şifa olsun kıyamam ben narin selzehimeeee.iyiyim tatlım yaaa valla dünya telaşııı oraya koştur buraya koştur hele malum fikri aklımdan çıkarınca daha çok daldım hayatın içine.her şey yolundaa bide ehliyet kursu iyi geldi bana.sen nasılsın çok iyi etmişiniz bu topiği açmakla çok iyi oldu gerçekten canımm.

ınsalah canım ınsallah ayyy kıyamazmıs bana bende sana kıyamam kızzzz bende ıyıyım bıldıgın gıbı bır degısıklık yok hayatımda devam edıyoruz iş hayatına işte çalışıyoruz hep napalım evet topıgı açmamız çok ıyı oldu kendımıze gelıcez artık🙂

evettt inşallah gelicez kendimize ayyy dedimmm valla yazık bana kendi kendime acımaya başlamıştım artıkk Allahtan çabuk toparlandımm.benimde karnım acıktı şimdi yawww kalkayım mercimek yemeğim var bide şifalı salatamdan yapayım grip olmasamda kendimi korumam lazım değilmi.sonra yine görüşürüz bi tanem kendine iyi bakkk.

evet canım çok ıyı olucaz burada tamam canım sen gıt ye yemegını bakalım dıkkat et kendıne görüşürüz sonta yıne tatlım

savulunnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn sultan geliyooooooooooooo😛iha: