2 kere adet oldum ama supheliyim
Merhaba oncelikle biraz onceki adet gunlerimden bahsetmek istiyorum. 4 kasim, 4 aralik adet oldugum gunler ornek olsun diye yazdim. bunlardan sonra 30 aralikta korunmali ve kesinlikle bosalmasiz iliskiye girdim. 2 ocakta adet oldum. arada hic iliskim olmadi. 31 ocakta tekrar adet oldum yine kasık agrim vs vardi pihtiliydi her zaman ki adetim gibiydi ama biraz kisa surdu normalden. kisa surmesi beni endiselendirdi. 3 gun tam surdu ve lekelenme seklinde falan degildi kesinlikle. 3. gunden sonra biraz azaldi. bitiminin hemen ardindan akintim basladi. artik iyice azaldi akintim zaten bazen sadece silince falan geliyo. icim rahat etmedigi icin 7 subat tarihinde idrar testi yaptim sabah idrariyla yapmadim ama yani aksam yaptim. (normal testlerden yani erken icin olan falan degil). 20 dk bekletmem gerektigi yaziyodu ve beklettim hatta biraz daha fazla beklettim negatifti. suphelenmemi gerektiren hic bi sey olmadigina eminim ama yine de icim rahatlasin diye sormak istedim yardimci olursaniz sevinirim