A Alyamrz Üye Üye 26 Aralık 2019 #52 SadmiN' Alıntı: Nasıl anlamadım tam yazar mısı bi daha Genişletmek için tıkla ... Ben size yazmıştımsürtünerek bi iliskim olmustu ertedi gun hapi aldım ama hamile kalmıştım ve aldırdım
SadmiN' Alıntı: Nasıl anlamadım tam yazar mısı bi daha Genişletmek için tıkla ... Ben size yazmıştımsürtünerek bi iliskim olmustu ertedi gun hapi aldım ama hamile kalmıştım ve aldırdım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Aralık 2019 #53 Ertesi gün hapları da %100 oranında gebeliğe engel değil ama yüksek oranda koruma sağlıyor siz peki bu hapı 72 saat içerisinde mi almıştınız
Ertesi gün hapları da %100 oranında gebeliğe engel değil ama yüksek oranda koruma sağlıyor siz peki bu hapı 72 saat içerisinde mi almıştınız
A Alyamrz Üye Üye 26 Aralık 2019 #54 SadmiN' Alıntı: Ertesi gün hapları da %100 oranında gebeliğe engel değil ama yüksek oranda koruma sağlıyor siz peki bu hapı 72 saat içerisinde mi almıştınız Genişletmek için tıkla ... Evt 10 saat gibii
SadmiN' Alıntı: Ertesi gün hapları da %100 oranında gebeliğe engel değil ama yüksek oranda koruma sağlıyor siz peki bu hapı 72 saat içerisinde mi almıştınız Genişletmek için tıkla ... Evt 10 saat gibii
M MirayAda Forum Okuru 26 Aralık 2019 #55 SadmiN' Alıntı: Ertesi gün hapları da %100 oranında gebeliğe engel değil ama yüksek oranda koruma sağlıyor siz peki bu hapı 72 saat içerisinde mi almıştınız Genişletmek için tıkla ... Ya abla inanma buna her yerde başka bir şey yazmış, sallıyor ya
SadmiN' Alıntı: Ertesi gün hapları da %100 oranında gebeliğe engel değil ama yüksek oranda koruma sağlıyor siz peki bu hapı 72 saat içerisinde mi almıştınız Genişletmek için tıkla ... Ya abla inanma buna her yerde başka bir şey yazmış, sallıyor ya
S Selindee Üye Üye 26 Aralık 2019 #56 Likapam' Alıntı: Bu konuyla ilgili uzman sühanin bi yazısı var oku istersen Genişletmek için tıkla ... Nerde abla yazısı onu bulamadım
Likapam' Alıntı: Bu konuyla ilgili uzman sühanin bi yazısı var oku istersen Genişletmek için tıkla ... Nerde abla yazısı onu bulamadım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 26 Aralık 2019 #57 Geçmiş olsun kimyasal düşük değil gebeliğinz kimyasal ondan düşmüş yani bebek rahim harici yerde tutunmuş ve sonlanmış Allah bir daha yaşatmasın
Geçmiş olsun kimyasal düşük değil gebeliğinz kimyasal ondan düşmüş yani bebek rahim harici yerde tutunmuş ve sonlanmış Allah bir daha yaşatmasın
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 26 Aralık 2019 #58 MirayAda' Alıntı: Ya abla inanma buna her yerde başka bir şey yazmış, sallıyor ya Genişletmek için tıkla ... Kız ben anlamadım bu yine geei gelmiş ya
MirayAda' Alıntı: Ya abla inanma buna her yerde başka bir şey yazmış, sallıyor ya Genişletmek için tıkla ... Kız ben anlamadım bu yine geei gelmiş ya
M MirayAda Forum Okuru 26 Aralık 2019 #59 Hulya034' Alıntı: Kız ben anlamadım bu yine geei gelmiş ya Genişletmek için tıkla ... sorma ya her yerde başka bir şey anlatıyor, Hülya ya benim sürekli karnım ağrıyor sanki hareket var. Daha cuma günü ultrasonla baktırdım gebelik yok dedi niye acaba
Hulya034' Alıntı: Kız ben anlamadım bu yine geei gelmiş ya Genişletmek için tıkla ... sorma ya her yerde başka bir şey anlatıyor, Hülya ya benim sürekli karnım ağrıyor sanki hareket var. Daha cuma günü ultrasonla baktırdım gebelik yok dedi niye acaba