fırtına Yeni Üye Üye 19 Mayıs 2009 #1 2. Enler Yarışması Sonucu 1. En Sportif Üye: Kar Tanesi=10 jellibon=2 şeker candy,La Reina,fırtına,tuqqce M.C=1 2.En Gizemli üye: Nemesis=4 Mawi=4 rüyam=4 çitos,elmalı kurabiye,zaga,La reina=1 3.En İyi Türkçe Kullanan Üye: nemesis=13 pasika=3 fırtına=2 rüyam.ayışık=1 4.En Çok Soru Soran Üye: fırtına=9 meçhul=4 Hayal,AYTAŞI,*şiker*Zilan=1 5.En Çok Konuşan Üye: meçhul=6 kaprisli=4 Şeker Melek=4 carizma=3 elmalı kurabiye,pasika=1 6.En Hamarat Üye: herkes=7 pasika=3 carizma,fırtına,Şeker Melek,meçhul=1 7.En Olgun Üye: Mawi=4 pasika=3 Handanca,rüyam,M.C=2 nisan,kaprisli,nemesis,çitos=1 8.En Büyük Üye: M.C=9 nesrin sultan=2 M.M melekleri,arzuhal,anuş=1 9.En Küçük Üye: kar_tanesi=8 cimcime_prenses,Mi'na 57=1 10.En Güzel Profile Sahip Üye: La Reina=4 elmalı kurabiye=3 meçhul=2 çitos=2 rüyam=2 imkansızım,zaga,hayal,mawi,nemesis=1 3.En İyi Türkçe Kullanan Üye: Nemesis bu sorunun cevabında nemesis adminimiz 1.liği almıştır repleri hayırlı olsun katılan arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum 🙂
1. En Sportif Üye: Kar Tanesi=10 jellibon=2 şeker candy,La Reina,fırtına,tuqqce M.C=1 2.En Gizemli üye: Nemesis=4 Mawi=4 rüyam=4 çitos,elmalı kurabiye,zaga,La reina=1 3.En İyi Türkçe Kullanan Üye: nemesis=13 pasika=3 fırtına=2 rüyam.ayışık=1 4.En Çok Soru Soran Üye: fırtına=9 meçhul=4 Hayal,AYTAŞI,*şiker*Zilan=1 5.En Çok Konuşan Üye: meçhul=6 kaprisli=4 Şeker Melek=4 carizma=3 elmalı kurabiye,pasika=1 6.En Hamarat Üye: herkes=7 pasika=3 carizma,fırtına,Şeker Melek,meçhul=1 7.En Olgun Üye: Mawi=4 pasika=3 Handanca,rüyam,M.C=2 nisan,kaprisli,nemesis,çitos=1 8.En Büyük Üye: M.C=9 nesrin sultan=2 M.M melekleri,arzuhal,anuş=1 9.En Küçük Üye: kar_tanesi=8 cimcime_prenses,Mi'na 57=1 10.En Güzel Profile Sahip Üye: La Reina=4 elmalı kurabiye=3 meçhul=2 çitos=2 rüyam=2 imkansızım,zaga,hayal,mawi,nemesis=1 3.En İyi Türkçe Kullanan Üye: Nemesis bu sorunun cevabında nemesis adminimiz 1.liği almıştır repleri hayırlı olsun katılan arkadaşlarıma yürekten teşekkür ediyorum 🙂
M Misafir Forum Okuru 19 Mayıs 2009 #2 Cevap: 2. Enler Yarışması Sonucu yarışmayı düzenlediğin için ve takibatın için asıl ben yönetim adına sana tşk ederim🙂Birinciliği alan arkadaşlarımı da tebrik ederim🙂
Cevap: 2. Enler Yarışması Sonucu yarışmayı düzenlediğin için ve takibatın için asıl ben yönetim adına sana tşk ederim🙂Birinciliği alan arkadaşlarımı da tebrik ederim🙂
HaYaL Daimi Üye Üye 19 Mayıs 2009 #3 Cevap: 2. Enler Yarışması Sonucu Vatana millete hayırlı olsun saol fırtınacım...
MEÇHUL Daimi Üye Üye 20 Mayıs 2009 #4 Cevap: 2. Enler Yarışması Sonucu En çok konuşan üye mi???Ben mi???Ben çok konuşmuyorum bi kerem:seker:sağol fırtınam:seker:
Cevap: 2. Enler Yarışması Sonucu En çok konuşan üye mi???Ben mi???Ben çok konuşmuyorum bi kerem:seker:sağol fırtınam:seker:
G gizemli_melek Yeni Üye Üye 14 Haziran 2009 #7 Cevap: 2. Enler Yarışması Sonucu kazananlara tebrik yağdırıyorum🙂
Pasaklı Tanrıça Yeni Üye Üye 30 Ekim 2009 #8 hıh en küçük üye benim bikerem 😱lmadı:ama bu ben gelmeden önceydi galiba 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀