KeLeBeK's Daimi Üye Üye 14 Şubat 2011 #1 14 Şubat Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Bu özel günümüzde tüm M.M ailesinin sevgililer gününü kutluyorum... Sevdiğinizle beraber nice birlikteliklere ve sonsuza imza atmanız dileğiyle... Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Seni Çok Seviyorum Bi'tanem...
Bu özel günümüzde tüm M.M ailesinin sevgililer gününü kutluyorum... Sevdiğinizle beraber nice birlikteliklere ve sonsuza imza atmanız dileğiyle... Sevgililer Günümüz Kutlu Olsun Seni Çok Seviyorum Bi'tanem...
sılam_nisa Hamiş Melek 14 Şubat 2011 #2 Allahım tüm sevenlerin kalbini sevdiğine nasip etsin 🙂 Seninde sevgililer günün kutlu olsun kelebemmm
Allahım tüm sevenlerin kalbini sevdiğine nasip etsin 🙂 Seninde sevgililer günün kutlu olsun kelebemmm
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 14 Şubat 2011 #4 Tüm sevenlerin sevilenlerin herkeslerin sevgililer günü kutlu olsun😀 Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın (Amin)
Tüm sevenlerin sevilenlerin herkeslerin sevgililer günü kutlu olsun😀 Allah kimseyi sevdiğinden ayırmasın (Amin)
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 14 Şubat 2011 #6 herkesin sevgililer günü kutlu olsun.Allah hiç bir seveni ayırmasın
RefRa Daimi Üye Üye 14 Şubat 2011 #7 Rabbim ayırmasın sevenleri.... Tüm sevenlerin sevgililer günü kutlu olsun 🙂<3
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 14 Şubat 2011 #9 Allah'ımdan diliyorum kalpten gönülden sevenler bir gün değil bir ömür boyu mutlu olurlar..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 14 Şubat 2011 #10 aminnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre versin kalbimizden sevgiyi aşkı mutluluğu eksik etmisin.
aminnnnnnnnnnnnnnnnnn rabbim herkesin gönlüne göre versin kalbimizden sevgiyi aşkı mutluluğu eksik etmisin.