B Bittercikilata Yeni Üye Üye 26 Aralık 2022 #11 SadmiN' Alıntı: Hayatım hepimiz geçtik bu dönemlerde sen memeden kesmemeye dikkat et varsın ek gıda da almayı versin hiç sıkıntı yapma kendi kendine problem etme bu durumu geçecektir emin olabilirsin Genişletmek için tıkla ... İnşallah dr da özellikle ek gıdaya ağırlık ver diyince iyiden raydan çıktı
SadmiN' Alıntı: Hayatım hepimiz geçtik bu dönemlerde sen memeden kesmemeye dikkat et varsın ek gıda da almayı versin hiç sıkıntı yapma kendi kendine problem etme bu durumu geçecektir emin olabilirsin Genişletmek için tıkla ... İnşallah dr da özellikle ek gıdaya ağırlık ver diyince iyiden raydan çıktı
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 30 Aralık 2022 #12 Bittercikilata' Alıntı: İnşallah dr da özellikle ek gıdaya ağırlık ver diyince iyiden raydan çıktı Genişletmek için tıkla ... Var mı hayatım bir gelişme ? Yemek yemeye başladı mı ? Doktora götürdün mü nedir son durum inşAllah güzel haberler vardır.
Bittercikilata' Alıntı: İnşallah dr da özellikle ek gıdaya ağırlık ver diyince iyiden raydan çıktı Genişletmek için tıkla ... Var mı hayatım bir gelişme ? Yemek yemeye başladı mı ? Doktora götürdün mü nedir son durum inşAllah güzel haberler vardır.
B Bittercikilata Yeni Üye Üye 30 Aralık 2022 #13 SadmiN' Alıntı: Var mı hayatım bir gelişme ? Yemek yemeye başladı mı ? Doktora götürdün mü nedir son durum inşAllah güzel haberler vardır. Genişletmek için tıkla ... 1 yaş sendromunda imiş. Yeni yeni bi iki lokma yemeye çalışıyor biraz zaman alıyormuş bu süreç inşallah geçicek Sorduğumuz için çok teşekkür ederim ☺️
SadmiN' Alıntı: Var mı hayatım bir gelişme ? Yemek yemeye başladı mı ? Doktora götürdün mü nedir son durum inşAllah güzel haberler vardır. Genişletmek için tıkla ... 1 yaş sendromunda imiş. Yeni yeni bi iki lokma yemeye çalışıyor biraz zaman alıyormuş bu süreç inşallah geçicek Sorduğumuz için çok teşekkür ederim ☺️