Selam Canim valla diyet demek gelmiyo icimden aslinda 1200 kaloriye o kadar cok gida sigiyor ki...
1200 kaloriyi gecmiyor yediklerim.Yatmadan onceki yemegimi aksam 6 veya en gec 7 de yiyorum.Hareket mutlaka var.Bütün Gün calisiyorum zaten ama yeterli gormezsem bir saat kosu bandina cikiyorum yüzmeye gidiyorum vs...aslinda cok kolay ve rahat uygulaniyor dedigim gibi site kalorimi hesaplayip daha ne kadar yiyebilecegimi gösteriyor.Türkiyede de var aldigimiz paketlerin üzerinde bir kalori cetveli.Olmazsa googleden arattir türkce siteler de cok.Mesele 1200 kcal gecmemek,vücüt ihtiyaci olan enerjiyi alamayinca hali hazirda bekleyen yaglarimiza saldiriyor inceliyoruz 🙂)))
Türkiyede sebze meyve bol cok daha rahat uygularsin.Bir etdöner yiyerek 800 kalori de alirsin doyarsin.Sebze yemegi yiyerek 200 kalori de alir yine doyarsin.Mesele Saglikli doyurucu ve kalorisi az olani yemek.Umarim aciklayici olmustur,sende bana katilirsan cok sevinirim insallah bi kac tane arkadas daha buluruz.3 gün öncesine göre tartim 400 gr az gösterdi cok mutluyum 🙂)))))))))))))) Öpüyorum seni