Young bride Banned 18 Mart 2011 #1 10, Haftanın konuğu kim olsun? 10. Haftanın konuğu kim olsun kızlar?İstediğiniz kim varsa yazın bakem Kimi terletelim bu hafta sorularla? Sorulmasını istediğiniz sorular varsa pm yoluyla bana ulaşabilirsiniz...
10. Haftanın konuğu kim olsun kızlar?İstediğiniz kim varsa yazın bakem Kimi terletelim bu hafta sorularla? Sorulmasını istediğiniz sorular varsa pm yoluyla bana ulaşabilirsiniz...
PaSikA Yeni Üye Üye 18 Mart 2011 #2 Bence bu haftanın konuğu Kraliçearı olsun...Graliçemi daha yakından tanıyalım
M Misafir Forum Okuru 21 Mart 2011 #9 Sıralamayı belirliyorum Bu hafta kraliçearı olsun, ondan sonra Asimelek olsun, ondan sonrada Lavişkam olsun 🙂 3 hafta sonra bir üç daha sıralaıyacam, bu saydıklarım kendi haftalarında kaybolmasınlar 🙂 Tuğçe bak işini kolaylaştırdım Hade bakem terleyin de görelim
Sıralamayı belirliyorum Bu hafta kraliçearı olsun, ondan sonra Asimelek olsun, ondan sonrada Lavişkam olsun 🙂 3 hafta sonra bir üç daha sıralaıyacam, bu saydıklarım kendi haftalarında kaybolmasınlar 🙂 Tuğçe bak işini kolaylaştırdım Hade bakem terleyin de görelim