K kayıtsız üye Forum Okuru 22 Haziran 2011 #11 Okuyunn siz en iyisi günde 1 kilo verdiren diyeti deneyin o gerçekten çok işe yarıyo
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 22 Haziran 2011 #12 Mutlaka deneyinnnnnnnnnnnn Eğer gerçekten çok kiloluysanız ve kilo vermek istiyorsanız 1 hafta boyunca saat 4'e kadar istediğinizi yiyin zararlı şeyler değil 4 den sonra hiçbirşey yemeyin sadece su için bol bol 1 hafta bunu yapın gerçekten işe yarıyo
Mutlaka deneyinnnnnnnnnnnn Eğer gerçekten çok kiloluysanız ve kilo vermek istiyorsanız 1 hafta boyunca saat 4'e kadar istediğinizi yiyin zararlı şeyler değil 4 den sonra hiçbirşey yemeyin sadece su için bol bol 1 hafta bunu yapın gerçekten işe yarıyo
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 30 Ocak 2012 #15 ben aslında çok külolu sayılmam size göre ben 13 yaşındayım 52 kiloyum boyum 1,53 kilomu azaltmam için ne yapmalıyım acaba
ben aslında çok külolu sayılmam size göre ben 13 yaşındayım 52 kiloyum boyum 1,53 kilomu azaltmam için ne yapmalıyım acaba
H hilal.ceviz@hotmail.com Forum Okuru 30 Haziran 2012 #16 ama bende olmayan yani evde olmayan malzemeler var onlar yerine ne kullanalım