TUNAA Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #11 sılam_nisa' Alıntı: inşallah tunam inşallah hayırlısıyla canım ama bak bu yakışıklının yanına birtane nazar boncuğu lazım hemen ekleyiver canım listene maaşallah bu benden Genişletmek için tıkla ... tşkler teyzesi🙂 dileklerin için de sağol, nasıl eklicez o nazar boncuğunu canım?
sılam_nisa' Alıntı: inşallah tunam inşallah hayırlısıyla canım ama bak bu yakışıklının yanına birtane nazar boncuğu lazım hemen ekleyiver canım listene maaşallah bu benden Genişletmek için tıkla ... tşkler teyzesi🙂 dileklerin için de sağol, nasıl eklicez o nazar boncuğunu canım?
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #13 0 kan grubu fan clup mı açsak acep ne kadar çok aynı gruptan kişi varmış😀
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #15 Bak valla süper bir başlık buldun bile canım
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #17 *MaWi' Alıntı: Bak valla süper bir başlık buldun bile canım Genişletmek için tıkla ... Ehhh hadi o zaman senmi açarsın benmi açayım
*MaWi' Alıntı: Bak valla süper bir başlık buldun bile canım Genişletmek için tıkla ... Ehhh hadi o zaman senmi açarsın benmi açayım
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 3 Mart 2011 #18 sen aç balım ben peşinden geliyorum kan kardeşler süper yaa
A ayşegüüll Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #19 bir yaşıma daha girdim 24 oldum allah ne dilerse o olur rabbim isteyenlere tez vakitte nasip etsin inş
bir yaşıma daha girdim 24 oldum allah ne dilerse o olur rabbim isteyenlere tez vakitte nasip etsin inş
LALEZAR Daimi Üye Üye 3 Mart 2011 #20 *MaWi' Alıntı: sen aç balım ben peşinden geliyorum kan kardeşler süper yaa Genişletmek için tıkla ... Hangi bölüme acsak ki hımmmmm 🙂
*MaWi' Alıntı: sen aç balım ben peşinden geliyorum kan kardeşler süper yaa Genişletmek için tıkla ... Hangi bölüme acsak ki hımmmmm 🙂