Kız bebek örgü yelek modelleri

Yeşil kız bebek yeleği ve beresi
Yeşil kız bebek yeleği ve beresi
Kız bebek örgü yelek modelleri
Kızlarımız canımız kızlarımız.. Ne güzelde söylemiş Ahmet Emin Fidan buradaki linkte arkadaşlarım değil mi ? bir kızı olmalı aslında insanın.... Şiirin detaylarını buradan inceleyebilir ve okuyabilirsiniz ama ben sizler için bir kaç dizesini de bu konuyla birlikte sizlere aktarmak istiyorum. Yahu örgü ile ne alakası var demeyin lütfen benimde bir kızım var ve bende Şair gibi düşünüyorum.
Kızı olmalı insanın,
Alabildiğine sadık, vefakar,
alabildiğine zorlu ve nazenin.
***
Kızı olmalı insanın,
Canını emanet ettiğin,
elin, ayağın, gözün kulağın, her şeyin.
***
Kızı olmalı insanın,
Hata yaptığında gözlerinin içine baktığın,
bakar bakmaz masumiyetiyle saniyeler içinde eridiğin,
vefasına taptığın.
***
Kızı olmalı insanın,
Evinde babasına annesine karşı nazlı niyazlı,
sokakta cadılığından ve hışmından korktuğun.
***
Kızı olmalı insanın,
Herkes terk ettiğinde seni,
varlığında da, yokluğunda da, evliyken de bekarken de,
babacığım (veya) anneciğim diye kucak açtığında
gözyaşlarıyla bağrına bastığın.
***
Kızı olmalı insanın,
Demlediği çayı süzülerek getirmesini seyrettiğin,
pişirdiği kahvenin tadına gizlediğin,
özenle bezediğin.
bu şiirin devamı için lütfen yukarıda bulunan linke tıklayarak gerisini okuyun. Şimdi arkadaşlarım kız çocuklarınız için sizlere bu yazımda yelek modelleri hakkında bilgiler vereceğim. Hem sıcak tutan hemde modaya uygun olarak el işi göz nuru modelleri sizlere sunacağım. Şimdi öncelikle benim en beğendiğim bir tanesi olan aşağıdaki modelle başlamak istiyorum.
Pembe kız bebek yelek modeli düğmeli
Düğmeli ve hafif parlak bir ipten işlenen bu yelek aynı zamanda sıfır kollu gibi duruyor. En üst düğmesinin sağında ve solunda bulunan gül çiçek desenlerini daha farklı bir renkte yapabilirsiniz. Örneğin bu çiçekler süt beyazı ve düğmeler de süt beyazı olsa idi daha güzel bir görüntü elde etmiş olabilirdiniz. Zaten kız bebek yelek modelleri anlatımlı videosunu ekleyeceğim yazımın sonunda.
Kız bebek yeleği sıfır kollu ve patiği
Bu yeleğimizde sıfır kol olarak yapılmış. Özellikle sırt bölgesinden öne doğru yapılan geçiş düzeneğinde kullanılan çiçek desenleri harika olmuş. Yine yukarıdaki resimde görüldüğü gibi ben olsaydım bunları beyaz yapardım. Üstte bulunan çiçek desenleri ile bebeğin patiğinde üst kısımda bulunan çiçek desenlerinin ve düğmelerinin beyaz olması gerçekten de buradayım denecek cinsten bir model ortaya çıkmasını sağlayacaktı. Ama olsun sağlık olsun. Birgün yaparsam konuya eklerim bari :)
Şimdi sizlere iki kız bebek yeleği örneği pardon üç kız bebek yelek örneği verdiğime göre bir tane de bu yeleğin yeleklerin nasıl yapıldığını gösteren bir video eklemek istiyorum.
Derya Baykal'ın programında anlatılan ve gayet kolay yapılışı anlatılan videoyu ekledim. Herkese sağlıklı günler diliyorum. Beğendiğiniz yazılarımızı lütfen sosyal medya aracılığı ile paylaşın olur mu kızlar ?