Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

Günaydın hepinize arkadaşlar,
mumined canım geçmiş olsun, rabbim en kısa zamanda yeniden nasip eder inşallahh.
Bu arada dün rahim filmimi çektirdim çok şükür. Korkudan bacaklarım titreyerek gittim. Anestezili yaptırdım zaten uyudum uyandım hersey bitmişti :) sonrasında 1-2 saat hafif adet sancısı gıbı bısey hissettim, çok az damla damla da kanama. Onca korkuya, paniğe gerek yokmus:)) Yasemincim gönul rahatlıgı ile yaptır, ben hiççç bişey hissetmedim, sonrasında da oyle cok agrım sızım olmadı.
inş destegın ıcın tşk
 
arkadaşlar canım cok sıkkın doktora gıttım hıc gelısme yokmus bos gebelıkmıs hemen alalımdedıler ıstemedık ozelde hastaneye gıttım yıne aynısını soyledıler yarın alalım dedıler ne yapıcam bılmıyorum hem korkuyorum hem uzuluyorum[/QUOTE canııım üzülme allah herşeyin hayırlısını versin, inan seni çok iyi anlıyorum bende 3 düşük yaptım üzüldüm ağladım zırladım ama kendimi yıpratmaktan başka bir işe yaramadı ve yine umutla burdayım ve hala bebeğimin birgün geleceğini umutla bekliyorum, sende bugününü unutup umutla devam ediceksin beklemeye başka birşey gelmiyo elden allah yardımcın olsun..
canım neden mıs dusuklerınbırde nekadar korundun aralarda destegın ıcın tşk
 
Munimed çok geçmiş olsun canım, bak bunları bir umut ışığı olarak al, ben geçen sana 2 kere düşük yaşadım birinde kürtaj olmak zorunda bile kalmıştım, çok kötü günler yaşamıştım kabus gibiydi, ama bak rabbim nasip etti tekrar, sakın umudunu yitirme, olumlu düşün hep, Allah yardımcın olsun bir an önce toparlan inşallah.. :)
ne kadar korundun kurtajdan sonra canım ben hemen bebıs ıstıyorum korunmasam yıne saglıksız olur dıye korkuyorumdestegın ıcın tşk
 
mumined cnm çok geçmiş olsun çok zor bir durum ama yapıcak bişe yok beklemen gerekiyo demek ki.Bu topikte bende dahil bi çok insan bu tip acıları yaşadı aynısı olmasa da benzerleri.Mesela ben 2 aylıkken hiç bişe yokken bebeğimi kaybettim kalbi durdu ve kürtaj oldm.Allahıma hamd olsun 1 ay adet gördm snra oğlum geldi şimdi hamd olsn 4.ay'ı mız biticek.Mevlam ne verirse hayırlısını versin cnm hep böle dua et.Merak etme sağlıklı bi gebeliğin olucak ve sende kavuşucaksn bebeğine.Bu durumu bu acıyı yaşayan ne ilksin ne de son olucaksın tatlım...Ağla ama sakın isyan etme inşallah.Bak esinim'e o da kaybetti bebeğini ve hamd olsun şimdi onunda meleği göbüşünde ve o da RABBİME şükür beklemedi.Yani bazı şeylerin vaktini beklemek gerekiyo.Çok konuştum başını şişirdim ama elden başka bişe gelmiyo.Umarım tez vakitte gelir meleğin cnm tekrar geçmiş olsun
yanı hemen bebısın geldı korun madın mı? esınınde mı hemen oldu korun madımı ? ınş bızede nasılp olur sende saglıklı bırsekılde kucagına alırsın çok konusmadın cnım boyle burdan destek alınca ınsan kendını daha ıyı hıssedıyor bırde gurbette olunca yanında kımse olmayınca bunalıma gırıyor kaç gundur perdelerımıı acmadan kanepeye tunuyordum destegın ıcın tşk
 
ah canımm yaa kıyamam üzüldüm ama herşeyin hayırlısı, bak bu tip şeyler yaşayanlar arkasından hemen hamiş kaldılar inş senin de bebeğini Allah yakında gönderir, herşeyin bir zamanı var belki böylesi daha hayırlı senin için, umudunu yitirme inş önümüzdeki aylarda güzel haberlerini alırız.


canım ters bşy olsa doktorun derdi, endişelenme bebeğin iyidir inş.


evet maşallah canım baya bir arttık darısı sizlere inş. tamam henüz adet olmadın sanırım, belki de süpriz yapar bebeğin sana belirti falan yok mu?


günaydın canım oh hadi bakalım geçmş olsun kolay geçtiğine sevindim, inş yakında bebek haberi de verirsin:)
inş bende hemen ıstıyorum ınş olur ısteyen herkezler beraber sende hamıs yazarsın ;)
 
Geri
Üst