Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

:rtfm:
Hayatiminin fazla renkli olmayan bi animda fark ettim….

Bir dönem azimli hirsli ve coskulu calisirken monoton hayata düstügümün farkina varmadim
Birgün hayatim eglenceli gecmedigini söyle anladim: Dün n´apmistim yavv? Diye kendime sorarken…
Dünden önceki günde dün yaptigimin aynisini yaptigimi fark ettim ve daha önceki günü gözümde canlandirmaya basladim. O gününde diyer iki günün ayni sekil gectigini anladim ve panic icinde hangi gün farkli gectigine dahil büyük arastirmaya sürdüm beynimi.

Arastirma sonucu su sekil degerlendirilmis zeki kafamda bu degerlendirmeyi nerdeyse Printirden cikaracakti ( neyazikki teknoloji daha o günlere gelmedi)…
Sadece hafta sonu farkli geciyor daha fazla uyuyorum ve alisveris ekleniyor Ise gitme gelme haricinde ve tabiki evin iside biniyor o günlere….

Hala büyük bi arayis icindeydim gecirdigim ömrümü bu degerlendirmeye kapsadim.
Artik bende bi aliskanlik haline gelmis oldu bu degerlendirme. Sürekli düsünüyordum, dislerimi fircalarken ise giderken ve tabiki yalniz oldugum her dk.

Yalniz oldugum durumuda degerledirelim.

Dulum 33 yasindayim cocugum yok. Yani durmadan yalnizim….

Cok para biriktircem, essizde hayatimi geciririm düsüncemi Motto belledim. Ve bu kriterlere göre hareket ediyordum.
Cevremde herkez evliydi ve colugu cocugu vardi iliskileri ve basinda kalabaliklari vardi.

Ben basarili bi Is kadiniydim ufak bi sigorta kurumunun MÜDÜRydüm. Bütün islemler benden sorulur ve Kurallari ben koymasamda tutuluyormu diye kontrol ederdim. Zekiyim, güzelim, sportifim konuskan sayilmam ama ciddi cesur ve yilmazim azimli ve sinirliyim kriter ve Prensip insaniyimdir.

Neyse bu iyi yetenekli durumu gecelim…

Asil sorunum eglence ölcegini nekadar dolduruyorum diye düsünce tarzimla basladigini anlatmistim…


Eskiden dahada civilcivildim diye düsünerekten monoton hayatimi degistirmeye karar verdim…

Simdi de eskiyle simdiki aynuru kiyaslamaya basladim…

Eskiden cok fazla uykuya ihtiyacim yoktu eglence muhabet nerede orada ben J hersey okadar farkliydiki özlemistimo günleri..

Hergün artik kiyaslama degerlendirme analizine basladim her an kiyasliyordum su zaman bu zaman simdi dün derken dalip gidiyordum adet a…

Sabah dislerimi fircalarken bi agir heybetli azimle düsünüyordum gülümsüyordum arada J agizimdaki dismacunu adet a kurumus bi sekilde hem dislerimi fircalamaya hemde degerlendirmeye devam ediyordum…

Neyse 25 dk dis bakimimdan sonra giyindim hazirlandim yanisira hava durumunda yagmur yagacagini duydum semsiyemi aldum yola koyuldum. Arabam tamirdeydi ve mecbur metroyla ise gitmek zorundaydim elimde cantamla, semsiyemle ciktim yola. Tipki eskisi gibi arabasiz ve icimde bi heycanla koyuldum yola. Ufak ufak hizli adimlarla ilerlerken bisey unutmadigimi kontrol ediyordum cantami… Günlerden Cuma ve Hersey tamamdi ve yetisme cabasindaydim artik metroya. Her ne olduysa o an oldu.
Gözüm bi Reklam plaketine takildi. Aman tanrim bukadar güzel ve alimli mi olur bi erkek?
Nekadarda yakisikli diye plaketin önünde dikile kaldim. Reklam bi erkek giyisi reklamiydi ve o adam cok yakisikliydi boylu poslu ve kir sacli ve disinde hafif aralik vardi tipki Ruhi gibi. (Ruhi eski kocam)
Burnuda benziyordu yooo bukadarda fazla yüzündeki beni bile ayniydi…

Yooo hayir olamaz bu ruhi!!! Ruhi bu mu? Lan sen nezaman bukadar degistin? Seni terk ettigimde su fotodan 25 kg fazla gözlüklü ve sari disliydin…

Tiras olmayan bütün gün Pijamayla gezen ve elinde sürekli atistirmalik bisey bulunduran agzi bos durmayan cignemeden yutan Ruhi bu !!!

Cok sinirlenmistim sinirim ona degil kendimydi. Neden begendim dikildim kaldim o fotonun önünde.. beddua sayma sövmeyle karisan seslerimi fark ettim ve Malesef tepkimi etrafimdakilerde fark etmisti.
Saate baktim ve geciktigimi görünce gururlu sinirli ve küpküp adimlarla ilerledim. Hizlaniyordum gecikmistim cünkü. Dahada acele ediyordum. Lambalara geldim karsiya geciyordum Ve o an tiKKKK etti topugum kirildi. Caktirmadan egilip ayakkabimi elime aldim ve seke seke ilerlemeye basladim. O günü, bir kabus gibi basladi kabus gibi devam etti… gökyüzü karamisti aman yagmur yagmasin derken bi kacta ruhinin kulaklarini agir bi sekilde cinlatarak saskinligim karisti metro gecti önümden agzim acik kaldi alnima da iki damla sap sap edince yagmurun altinda kalakaldim…

Metroyu kacirdim taxiyle gec kalarak vardim ise. Offisin önünde bi uzun kuyruk olusmus herkesin elinde bi kagit.

Sinirli bi vaziyetle girdim ofise sekret. Sonra gelmelerini söyledim. Oturdum koltuguma dosyalari aldim islak elimle masamdaki Kagitbirikintilerini incelemeye basladim arada sacimdn birere damla düsüyordu sayfalara. Ayakkabisiz bacagimi attim öbürünün üstüne feminin vaziyette oturdum masamda kendimi bi an cok seks hisettim böyle islak islak oturunca gözümdeki gözlügü cikarip basima koydum uygun ve yavas bi sekilde vicut hattlarima dokundum belim kalcam islakti ve gögüs uclarim belliydi.
ufak bi siritmayla kendime geldim ve elimi kalcalarimdan cekip sayfalari cevirmeye devam ettim.
Karnim agriyordu adetliydim. Pedim cok rahatsiz ediyordu ufak bi hareketle etegimin altindan beni rahatsiz eden yeri düzelttim. Derken pat diye ofisime Asistanim Erkan girdi Erkan 29 yasinda bekar genc dinamik yakisikli ve güleryüzlü sexy bi adam, asilirdi arasira bana bende red ederdim salak gibi…. Neyse. O sokla elimi bile cekemedim oldugu yerde kalakaldi
devaını isteriz.:rtfm:
 
Neyse. O sokla elimi bile cekemedim oldugu yerde kalakaldi. Erkanin cenesi düsmüstü ufak bi siritmayla geldiler dedi ve demesiyle ardindan göbekli göbekli patronlarin patronlari geldiler Kudret bey disisleri bölümünden ve Tamer bey zincirlerin basi… odama girdiler elimi kivrak ve bi dönemecli sekililde cikardim yerinden heycanli ama sakin sakin ayaga kalkim ve hosgeldiniz diye elimi uzattim el sikistik, sonra adamin elinin hafif kanli oldugunu gördüm igrendim, kendiside tabi ve saskin saskin bakistik. Tamer beyle el sikismadan önce elimi yakamami rica etti. Ne oldugunu öyle anladim pedimi düzeltirken olmali adet kanimi elime sonrada göbekli Patrona bulastirmisim. Erkeklerin zekasi sag olsun Patronlar bu kanin nerden geldigini anlamadilar. Mi acaba???

Neyseki mahcup bi sekilde renk degistiren Aynur mosmor ama basi dik ciktim ofisimden. Daha Kapi kapanmadan Gümgür gümbür gülüsleri geliyordu kulaklarima. Sinirimle tuvalete gidemedim bile ve bu mahcubiyetimle yasayamicami anladim. Gülüslere karsilik vermedim cok utanmistim. Asistanim disari cikti ve beni görünce: daha elini yikamadinmi diye tekrar koptu..

Dahada sinirlendim yavasca tuvalete dogru ilerledim.
Tuvalette agladim kustum utancimi yenemedim ve burada daha fazla calisamicami anladim. Ama bu benim isimdi ben Müdürdüm böyle sacma olaydan dolayi utanmak istemiyordum…
Elimi yüzümü yikadim ve disari ciktim. Basim dimdikti icim utaniyor olsada adamlar anlamamistir ne kani oldugunu kesin anlamamislardir…..

Ofisime yöneldim. Profesionelll bisekilde öbür patronada elimi verdim selamladim.
Dosyayi actim ve okumaya basladim hesaplari ve bilancolari….
Erkan hala siritiyordu.
Sakin bi sekilde devam ediyordum aradan 45 dk gecti ve Erkan bütün Evraklari kopyalayip patronlarin eline verdiler.

Ciktilar ve gittiler rahatladim.

Aradan bi kac dk. Gecmeden Erkan girdi ofise siritmayla bi yarabandi getirdi tekrar kanamaya baslamasin diyerek masama koydu göz kirpti. Tsk ettim ve gönderdim.
Hala iyi hissedemiyordum kendimi. Kan olmasaydi bile Patronun lafi agir gelirdi….
Hava kararmaya baslamisti kendimi yorgun hisediyordum ve bugün Ruhi hayatimi karistirmayi basarmisti…

Gün bitti binadan ciktim
Kafam karisik ve yorgun sekilde sigortanin karsi seritinde Otobüsü bekliyordum.
Ben beklerken Erkan indi elinde cantasiyla ve kapinin önünde duran arabaya bindi. Arabayi calstirip U-dönüsü yapip dikildigim kaldirimin önünde durdu.

Aynur hanim birakayim yagmurda beklemyenin dedi gülümsemeyle. Kabul ettim.
Konusmadan beni eve birakti ve bi istegimin olup olmadigini sordu ben eve girip kapiyi ardimdan kapatana kadar bekledi kapinin önünde.

Ach bugün berbat bi gündü ama kime yeterki bukadar macera?

Kapiyi acinca hemen fark etmedim ama üstümü cikarinca biseyin farkli oldugunu anladim.
Evin icinde bakinirken bi bavul ve bi ilac cantasi buldum salonda. Eyvah dedim
 
Geri
Üst