Yeni yilda bebek sahibi olmak isteyenler

selam herkese benide aranıza alırsanız çok sevinirim allah hepinize hayırlı ve sağlıklı evlat nasip etsin bende bu ay aşılama oldum ve bekliyorum inş hamileyimdir allahın izniyle 4 senedir olmuyor
canım hoşgeldin nedemek bizim tüm bebişseverlere ve isteyenlere topiğimiz açık 🙂 allah gönlüne göre versin inşallah tutunmuştur bebişin gördüğün gibi hepimiz bebiş için paylaşımlarda bulunuyoruz birbirimizi motive ediyoruzki moral bazukluğu bebiş olmasını engellemesin 🙂 hadi bakalım inşallah uğurlu gelir katılımında hepimiz bebiş haberleri veririz 🙂tekrar hoşgeldiiiiinnnnnnnn 🙂
 
ii haberler yok valla iice demorize olduk bi güzel haber gelsede sevinsek yahuu bakalım benim 8 tane ilacım kaldı bendende ses seda çıkmaya bilir ben nisan ve mayıstan çok ümitliyim nedense? mavişim üzülme herşeyde bir hayır var canım benim..
bitanem sizlerin sayesinde zaten fazla üzülemiyorum sağolun iyki varsınız tesellileriniz tekrar ümit veriyor bakalım birazdan gidicem tekrar doktora sonuç ne olucak gelince haber veririm 🙂
 
canım aramıza hoşgeldin kalabalıklaştığımızı görmek çok güzel bizlerde uğraşıyoruz gördüğün gibi ama bizim birbirimize attiğimiz duala işe yarıcak biliyorum rabbim dualarımızı kabl edicek hadi inş aşılaman tutmuşturda inş hamişsindir bu arada nezamandır uğraşıyosunz bebek için ve kaç yaşındasın canım ? bi sorun varmı hamiş olmaman için?
 
little angel ve baharım aramıza hoşgeldiniz.
little angel kaç yaşındasın 4 senedir olmuyo dedin doktor ne diyo peki kaç senelik evlisin inşallah bebişin gelir hadi bakalım hayırlısı canım.
 
little angel ve bahar hoş geldiniz aramıza. umarım hepimiz çok beklemeden kavuşuruz yavrularımıza. burda hep beraber onların gelecegı bunu beklıyoruz bu arada da birbirimize elimizden geldiğince destek olmaya çalışıyoruz.
Estucum üzülme o negatifleri pozitif yapana dek bekleyecegız uğraşacagız elımızden geldıgınce. Canım benım inşallah tez vakıtte pozitif sonuçlarla karşılasır buradan haykırırsın ben hamileyimmm diye..
 
Geri
Üst