Yumurta ve Sperm Donasyonu hakkında bilinmesi gerekenler paylaşımlar burada

Dün sirketim ani yıllık izin planlaması yaptı.ben yıllık izinlerimi kiew e göre ayarlycaktim.ani oldu.elimde hiçbirşey yok şuan.daha kredi dahi çekmedim.
Rahim ultrasonu meme ultrasonu vs..Kızlar neler hazırlamam lazım evrak olarakta neler lazım.Ilk iznim 7-15Mart ön görüşmeyi o zamana yapabilirim marta kadar neler hazırlamam gerekir?parayida hazırlamam gerekiyormu çok gerildim ya
Stres yapmana gerek yok canim andrey seni yonlendiriyor zaten butun proseduru sana anlatiyor giden arkadaslarimizda yazacaktir sana ama martta kadar daha iletisimde olursunuz paranin yarisi on gorusmede aliniyor dem8sti bana andrey. on görüşmeye gitmeyip direk transfere cagirdiklari zaman o zamanda kolaylik saglariz demisti.
 
Birde Kievde rahim durumuna göre ilaç veriyorlar benim hamilelikte bile maksimum 8mm olurdu rahim düşün, dayadılar hormonu dayadılar hormonu transferden 5 gün önce 8,5 kusur olmuştu transferde kimbilir kaç olmuştur sormadım bile. Önemli olan rahim kalınlığı değil rahimin 3 katlı olması. Bence en son kafana takacağın şey olsun rahim kalınlığı :deli:
Kiev bu durumda nsil vermistiostrojen dozunu?
Benim gunluk 6 adet oral yanina climara forte ile sivi cosuyor, bantsiz 5 tane estrofem ile daha az sivi . Iki doZ arasinda rahim kalinligi acisindan da benim gozle gorulur fark olmuyor.
 
Geri
Üst