kuzu kavurma

Gül Hanım

Yeni Üye
Üye
kuzu kavurma
kavurma kuzu kavurma kuzu 1 su bardağı su resmi kuzukavurma
kavurma-5552.jpg


Malzemeler:
1 kg. kuşbaşı kuzu eti (orta yağlı)
1 su bardağı su
Yarım çorba kaşığı tuz
125 gr. margarin
Hazırlanışı:
1kg. kuşbaşı kuzu etini iyice yıkayıp, yarım çorba kaşığı tuzla karıştırın.Eti kavuracağınız tencereye 125 gr. margarini alın. Tuzladığınız eti tencereye ilave edin. Sonra 1 su bardağı suyu ekleyin. Tencerenin kapağını kapatarak orta ateşte eti pişirmeye bırakın. Etler, suyunu çekip, kızarıncaya kadar pişirin. Daha sonra yanında bol yeşillikli mevsim salatası veya çoban salatası ile birlikte servis yapın
 
Geri
Üst